Te bucuri de 15% reducere la toate produsele. Din campanie nu fac parte produsele deja reduse, cartile din gama Agora, stilourile Parker si cartile medicale!

Conservarea prin uscare

Achim Samwald
22,00 Lei
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786066490948 Ai nevoie de ajutor? 0732558833
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
 Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate

An aparitie: 2018

Editie: Necartonata

Format: 13x20 cm

Pagini: 125

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
sxdfghjkjhbvgcf

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!