Te bucuri de 15% reducere la toate produsele. Din campanie nu fac parte produsele deja reduse, cartile din gama Agora, stilourile Parker si cartile medicale!
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine.
Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase: • despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare • despre uscare, depozitare si prelucrare • indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor • retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
An aparitie:
2018
Editie:
Necartonata
Format:
13x20 cm
Pagini:
125
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.